El Gastronomic Fòrum Barcelona 2023 ha comptat amb Oli de l’Empordà

Aquesta setmana s’ha celebrat el Fòrum Gastronòmic de Barcelona i el nostre Oli de l’Empordà hi ha sigut present en alguns dels tallers de cuina que s’han realitzat a La Cuina de l’Espai Catalunya.

El primer taller es va fer el dimarts anomenat “Tasta la cuina de tardor amb productes DOP-IGP”. En aquesta sessió La Gastronòmica va fer una fantàstica sessió on va utilitzar els diferents productes de la Federació Catalana DOP-IGP, com l’Oli de l’Empordà.

Mentre que la segona sessió de cuina en què vam participar va ser un showcooking: “Cuina i maridatge amb cinc olis DOP catalans”. El xef Francesc Blanch de Deviteca va elaborar cinc tastets amb les diferents Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli i amb el nostre Oli de l’Empordà va fer una boníssima Coca de Sardina amb albergínia fumada. Estava impulsat per Prodeca, l’empresa pública de la Generalitat de Catalunya que té com a finalitat promoure el sector i els productes agroalimentaris catalans,

Us deixem algunes fotos d’aquests dies!