ACTUALITAT | Oli de l'Empordà
La Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà, creada el 2008, assegura la qualitat de l’oli d’oliva que es produeix a les dues comarques empordaneses i en alguns municipis del Pla de l’Estany i el Gironès.
oli, empordà, catalunya, català, gastronomía, sabor, gust, qualitat, oliva, olives, oliveres,trull, trulls, celler, cuina, tradició, DOP, DO, D.O, empordà, girona, pla, estany, gironès, empordà, certificació, denominació, orígen, protegit, protegida
19175
page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,page,page-id-19175,bridge-core-1.0.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_600,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Avui s’ha celebrat a Figueres la XVI edició del Concurs de Joves Cuiners/eres i Cambrers/eres que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat. Una competició adreçada als Instituts d'Ensenyament Secundari i de les Escoles d'Hoteleria de Catalunya. Els estudiants han elaborat els seus plats amb diversos...

El trull de la Societat Agrícola Siurana s'incorpora a la DOP Oli de l'Empordà, aquest trull elabora l'Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic “Mas Bordas”. La finca que dóna nom al seu oli “Mas Bordas“ està situada a Siurana d’Empordà. 15 Hectàrees d’olivar a 50 metres d’alçada...

Les cinc denominacions d’origen protegides d’oli d’oliva de Catalunya -Les Garrigues, Siurana, Terra Alta, Baix Ebre-Montsià i Empordà- han lliurat a la Societat Recreativa “La Unió Fraternal” (SUF) de Roses, els guardons de la 6ena edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli en un acte al...

El Recinte Modernista s’afegeix als actes de les Festes de La Mercè organitzant una jornada d’entrada gratuïta el dissabte 24 de setembre, de 10 a 18.30 h. En aquesta jornada es celebrarà el 30è aniversari de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu...

A principis de juliol es va donar el tret de sortida de la campanya 'Enlairem les DOPs IGPs' des de l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena. Durant l'acte de presentació es va oferir un esmorzar amb productes catalans DOP-IGP preparat pel xef David Andrés, del restaurant Somiatruites d’Igualada. Oli de...

L'Acadèmia del Cinema Català va celebrar el 14 de juliol la Festa d'Estiu, una de les tradicionals cites filmogràfiques. En aquesta ocasió es va realitzar al Castell de Montjuïc. Els assistents van poder degustar els productes catalans reconeguts amb els segells DOP i IGP de Catalunya,...