ACTUALIDAD | Oli de l'Empordà
Descobriu tota l'actualitat relacionada amb el projecte transfronterer Bicitranscat.
turisme, pirineus, xarxa, ciclable, bicicleta, Girona, vacances, esport, salut, transport, comarques, gironines, turístic, projecte, ruta, pirinexus, eurovelo, figueres, perpinyà, perpignan, mobilitat, costa, litoral, cap de creus, creus, excursió, excursions, camí, via, vies, rutes, sostenible, sostenibilitat, actualitat, notícies
20896
page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,page,page-id-20896,bridge-core-1.0.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_600,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

La Academia del Cine Catalán celebró el 14 de julio la Fiesta de cerano, una de las tradicionales citas filmográficas. En esta ocasión se realizó en el Castell de Montjuic. Los asistentes pudieron degustar los productos catalanes reconocidos con los sellos DOP y IGP de Cataluña,...

El 21 de mayo, el Hospital de la Santa Creu y Sant Pau celebró la jornada participativa “Entre Mujeres”. Una iniciativa dedicada a la salud de la mujer e impulsada conjuntamente por el Servicio de Ginecología y Obstetricia y el Servicio de Cirugía Plástica de...

Hemos participado a la feria Alimentaría Barcelona 2022, con nuestros aceites de oliva virgen extra al espacio Catalonia HUB, donde se realiza cocina en directo y networking, un lugar de más de 300 m² para explicar el potencial agroalimentario y gastronómico del país. Durante estos días de Alimentaria, han pasado...

Els més de 1.300 convidats dels Premis Gaudí varen poder tastar un puré cremós de mongetes del Ganxet amb oli de l’Empordà i pera de Lleida, elaborats per l'esdeveniment. L'acte es va fer el dia 6 de març al Museu Nacional d'Art de Catalunya, des de...

La DOP Oli de l'Empordà ha presentat l'oli de la nova collita a Figueres el dia 4 de desembre a la plaça Catalunya. La presentació ha comptat amb Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres, Ester Marcos, regidora de Comerç i Mercats de Figueres, Simon Casanovas, president...

Un año más hemos preparado un spot promocional para la presentación de la nueva cosecha de aceite virgen extra 2021, el Oli Nou del Empordà. Podéis verlo en el siguiente enlace.    ...

Cada any la collita d'olives comença al novembre, però aquest any s'ha avançat i es va començar a principis d'octubre per la calor que va fer. La falta de pluges a les comarques gironines d'aquest any ha provocat que la collita d'olives sigui un 30% i,...

L'oli de la nova collita es presentarà el dissabte 7 de desembre de 10 a 14h a la Plaça Catalunya  L'acte també comptarà amb el suport del col·lectiu de Cuina del Vent, un tast de gelat d'oli verge extra de Gelats Angelo i un recital d'havaneres amb...

Les persones que s'apropin a les presentacions de l'oli nou, a Figueres el dia 7 i de Girona el dia 14 de desembre, podran tastar el gelat amb oli d'oliva verge extra de la DOP Oli de l'Empordà que elabora el reconegut mestre gelater artesà...

Una denominació d'origen protegida (DOP) és un distintiu que té com a objectiu reconèixer els productes de qualitat i els productes tradicionals, agrícoles i alimentaris. Es caracteritzen per tenir unes qualitats específiques obtingudes gràcies a la seva zona geogràfica de cultiu, i als factors naturals i humans...