Tast de gelat d’oli d’oliva verge extra de Gelats Angelo

Les persones que s’apropin a les presentacions de l’oli nou, a Figueres el dia 7 i de Girona el dia 14 de desembre, podran tastar el gelat amb oli d’oliva verge extra de la DOP Oli de l’Empordà que elabora el reconegut mestre gelater artesà del baix Empordà Hervé Corvitto, de Gelats Angelo. Un dels millors gelats del món segons Jordi Roca del Celler de Can Roca.

Al capdavant d’aquest obrador de Torroella de Montgrí, hi havia el mestre gelater Angelo Corvitto que després d’anys en el món de l’hosteleria materialitzava el somni de dedicar-se exclusivament a la seva gran passió: l’elaboració dels gelats.

Seguint els passos d’Angelo, el seu fill Hervé es va incorporar l’any 2000 a l’empresa familiar, garantint d’aquesta manera la continuïtat del negoci. És aleshores també que el prestigiós gelater troba el temps necessari per aprofundir en els estudis d’aquest aliment i perfeccionar una tècnica per elaborar un gelat de renom mundial.