La DOP Oli de l’Empordà col·labora amb el 5è concurs INTECAA-23 de l’UdG

El 19 de desembre de 2023 es va celebrar la V Gala concurs InTecAA 2023. Es tracta d’un concurs organitzat per l’Escola Politècnica Superior (UdG) i el Departament d’Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària (EQATA). Des de la DOP Oli de l’Empordà vam ser-hi presents, en el marc del nostre conveni de col·laboració amb la Universitat de Girona i la Càtedra del Vi i de l’Oli de l’Empordà. Una gran jornada on vam poder descobrir els projectes finalistes i gaudir de la conferència de Iolanda Bustos, la “Xef de les flors”.

Felicitats a tots els guanyadors!

Concurs INTECCA

INTECAA és un concurs divertit i innovador per aprendre de forma diferent i interdisciplinària. Va dirigit als alumnes de centres de secundària (Instituts i escoles de capacitació agràries, ECA’s; ESO, CFGM, CFGS, BAT) de les comarques de Girona i limítrofes.

El concurs proposa un repte als estudiants: estudiar un plat típic de la seva zona i/o una innovació d’un plat tradicional. I llavors explicar tota la tecnologia que hi ha darrere de la seva elaboració des del camp fins a la cuina.