ACTUALIDAD | Oli de l'Empordà
Descobriu tota l'actualitat relacionada amb el projecte transfronterer Bicitranscat.
turisme, pirineus, xarxa, ciclable, bicicleta, Girona, vacances, esport, salut, transport, comarques, gironines, turístic, projecte, ruta, pirinexus, eurovelo, figueres, perpinyà, perpignan, mobilitat, costa, litoral, cap de creus, creus, excursió, excursions, camí, via, vies, rutes, sostenible, sostenibilitat, actualitat, notícies
20896
page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,page,page-id-20896,bridge-core-1.0.4,symple-shortcodes ,symple-shortcodes-responsive,,qode-page-loading-effect-enabled,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,vss_width_600,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
El martes 31 de mayo, Aceite del Empordà participamos en el Foro “Indicaciones geográficas, un valor oculto del territorio. Cómete el Origen”. Fue un espacio de debate para presentar la situación actual y las perspectivas de futuro de las indicaciones geográficas de Cataluña dentro del...
31 mayo, 2022
El 21 de mayo, el Hospital de la Santa Creu y Sant Pau celebró la jornada participativa “Entre Mujeres”. Una iniciativa dedicada a la salud de la mujer e impulsada conjuntamente por el Servicio de Ginecología y Obstetricia y el Servicio de Cirugía Plástica de...
21 mayo, 2022
Hemos participado a la feria Alimentaría Barcelona 2022, con nuestros aceites de oliva virgen extra al espacio Catalonia HUB, donde se realiza cocina en directo y networking, un lugar de más de 300 m² para explicar el potencial agroalimentario y gastronómico del país.
Durante estos días de Alimentaria, han pasado...
06 abril, 2022
Els més de 1.300 convidats dels Premis Gaudí varen poder tastar un puré cremós de mongetes del Ganxet amb oli de l’Empordà i pera de Lleida, elaborats per l'esdeveniment.
L'acte es va fer el dia 6 de març al Museu Nacional d'Art de Catalunya, des de...
16 marzo, 2022
La DOP Oli de l'Empordà ha presentat l'oli de la nova collita a Figueres el dia 4 de desembre a la plaça Catalunya. La presentació ha comptat amb Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres, Ester Marcos, regidora de Comerç i Mercats de Figueres, Simon Casanovas, president...
12 diciembre, 2021
Un año más hemos preparado un spot promocional para la presentación de la nueva cosecha de aceite virgen extra 2021, el Oli Nou del Empordà.
Podéis verlo en el siguiente enlace.
...
03 diciembre, 2021
Cada any la collita d'olives comença al novembre, però aquest any s'ha avançat i es va començar a principis d'octubre per la calor que va fer.
La falta de pluges a les comarques gironines d'aquest any ha provocat que la collita d'olives sigui un 30% i,...
15 noviembre, 2021
L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Puigvert i les denominacions d’origen protegides d’oli de Catalunya col·laboren en aquest projecte científic pioner que inclou l’exercici i...
29 septiembre, 2021
El proper divendres 23 de juliol la DOP Oli de l'Empordà, i els col·lectius de Cuina La Cuina del Vent i Girona Bons Fogons, presentaran la campanya Tasta l'Oli de l'Empordà, una activitat que farà que del 23 al 31 de juliol es puguin tastar...
16 julio, 2021
L'oli de la nova collita es presentarà el dissabte 7 de desembre de 10 a 14h a la Plaça Catalunya
L'acte també comptarà amb el suport del col·lectiu de Cuina del Vent, un tast de gelat d'oli verge extra de Gelats Angelo i un recital d'havaneres amb...
21 noviembre, 2019
Per promocionar l'oli de la nova collita, es podrà trobar del 7 al 21 de desembre als restaurants adherits al col·lectiu gastronòmic Cuina del Vent –Empòrium, Amiel & Molins, Reina de Port-lligat, Voramar, Els Pescadors, Rom, Falconera, Duran Hotel & Restaurant, El Molí, Antaviana, Castell...
20 noviembre, 2019
Les persones que s'apropin a les presentacions de l'oli nou, a Figueres el dia 7 i de Girona el dia 14 de desembre, podran tastar el gelat amb oli d'oliva verge extra de la DOP Oli de l'Empordà que elabora el reconegut mestre gelater artesà...
20 noviembre, 2019
La presentació de l'oli nou a les ciutats de Figueres el dia 7 i de Girona el dia 14 de desembre comptarà amb l'actuació musical de Neus Mar acompanyada per Emilio Sánchez a la guitarra, que interpretara diferents havaneres del seu repertori a partir de...
20 noviembre, 2019
Una denominació d'origen protegida (DOP) és un distintiu que té com a objectiu reconèixer els productes de qualitat i els productes tradicionals, agrícoles i alimentaris. Es caracteritzen per tenir unes qualitats específiques obtingudes gràcies a la seva zona geogràfica de cultiu, i als factors naturals i humans...
06 mayo, 2019
La nova Denominació d´Origen (DO) Oli de l´Empordà es comercialitza a partir del 2008. La marca permetrà potenciar el territori i desenvolupar-lo econòmicament. Es va presentar oficialment en un acte al castell de Sant Ferran de Figueres. En aquest vídeo es pot veure l'acte que...
21 noviembre, 2018
En aquest enllaç podeu veure el vídeo corporatiu que es va fer l'any 2008, en motiu de la presentació de la Denominació d´Origen (DO) Oli de l´Empordà a la ciutat de Figueres.
[button size='medium' style='' text='Veure el vídeo' icon='fa-youtube-play' icon_color='#ffffff' link='https://www.youtube.com/watch?v=3RFh4xmsZmA&t=28s' target='_blank' color='#000000' hover_color='#000000' border_color='' hover_border_color=''...
21 noviembre, 2018